Дрога-људождер легално у Србији!

Под дејством новог ЛСД Руди Еугени, пре него што је убијен, појео је лице бескућнику… Конзумирање новог ЛСД изазива жељу за канибализмом. Супстанце су у слободној продаји, па дрога може да се направи у кући!  -Смртоносна миришљава со! У Србији би ускоро могла да се појави нова дрога, која је опаснија од кокаина и хероина, а што је најгоре, супстанце за њену производњу могу да се нађу у слободној продаји, што значи да је може направити сваки иоле бољи хемичар, упозорава на ову језиву чињеницу саговорник Курира близак полицији!

Конзумирање новог ЛСД изазива жељу за канибализмом. Супстанце су у слободној продаји, па дрога може да се направи у кући!  -Смртоносна миришљава со! У Србији би ускоро могла да се појави нова дрога, која је опаснија од кокаина и хероина, а што је најгоре, супстанце за њену производњу могу да се нађу у слободној продаји, што значи да је може направити сваки иоле бољи хемичар, упозорава на ову језиву чињеницу саговорник Курира близак полицији!

Наш извор каже да је ова дрога позната и под именом нови ЛСД, те да може да изазове смрт после само неколико конзумирања.

– Нови ЛСД добија се спајањем различитих супстанци које већ постоје у миришљавој соли, па је зато један од назива овог наркотика и миришљава со. Пошто се со за купање у Србији може купити практично на сваком ћошку, јасно је колику опасност представља нови ЛСД. Ова дрога конзумира се тако што се размути с водом или, најчешће, с енергетским напицима. Има и случајева оних који су је убризгавали директно у вену, али у том случају забележени су смртни случајеви после само једног узимања – каже саговорник Курира.

Колико је опасан нови ЛСД показује и случај из САД од пре неколико дана.

– Младић дрогиран новим ЛСД напао је бескућника. Када га је онеспособио, почео је зубима да му кида лице на комаде. Један од очевидаца викао му је да се склони од тела, али он није реаговао. Није послушао ни упозорење полиције, већ је појео око 80 одсто лица бескућника! Нападача су морали да убију како би прекинули монструозни чин. Ето с каквом врсте дроге ми имамо посла – упозорава саговорник Курира.

Шта изазива нови ЛСД:

♦ нападе параноје

♦ нагон за самоубиством или убиством

♦ халуцинације

♦ даје невероватну снагу

♦ жељу за канибализмом

 

Погледајте како се понаша особа када узме ову дрогу:

 

Извор: Дрога-Људождер

Updated: 04/06/2012 — 18:17

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Website Protected by Spam Master


Српска Елита © Frontier Theme
%d bloggers like this: