Двери испред РТС-а

Протест Покрета Двери, који је почео данас у 11:55, испред седишта РТС-а, успешно је окончан предајом захтева Покрета Двери надлежнима за информативни програм јавног медијског сервиса Србије.

Двери и окупљени грађани протестовали су због дискриминације изборне листе ДВЕРИ – БОШКО ОБРАДОВИЋ у емисијама јавних сервиса и других емитера са националном фреквенцијом.

После два и по сата протеста, управа РТС је упутила позив Старешинству Покрета Двери да уђу у зграду РТС, после чега су Бошко Обрадовић и Владан Глишић предали захтеве Покрета Двери да сви учесници изборног протеста буду једнако медијски заступљени. Обрадовић и Глишић су у разговору са дежурним информативним уредником указали још једном на досадашњу дискриминацију РТС према листи Покрета Двери.

Скуп је завршен обраћањем Бошка Обрадовића, који је окупљенима поручио да је данашњи протест успео и захтеви су предати.

Ако се у наредних седам дана не промени третман јавног медијског сервиса и осталих телевизија са националном фреквенцијом – Покрет Двери позива на наставак протест 9. марта који ће трајати све до коначног ослобођења РТС-а од медијског мрака, како би се кроз Покрет Двери коначно чуо глас народа.

Updated: 02/03/2014 — 12:28

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Website Protected by Spam Master


Српска Елита © Frontier Theme
%d bloggers like this: