ЕУ честитала Николићу три сата пре краја избора

Европска унија је три сата пре затварања бирачких места честитала председнику Српске напредне странке Томиславу Николићу победу на председничким изборима. Саопштење које су потписали председник Европског савета Херман Ван Ромпеј и председник Европске комисије Жозе Мануел Барозо, појавило се грешком на званичном сајту Европске уније.

Ово је саопштење и честитка Николићу из седишта ЕУ

ЕУ је грешком издала саопштење у којем је објавила да је на председничким изборима у Србији победио лидер напредњака Томислав Николић. Заједничко саопштење председника Европског савета Хермана ван Ромпеја и Еуропске комисије Хозе Мануела Бароза издато је три сата пре затварања бирачких места.

„Честитамо господину Николићу на избору за председника Србије. Такође бисмо желели честитати српском народу на изборима 6. и 20. маја који су били такмичарски и и мирни. Председнику Николићу желимо успех у суочавању с изазовима и испуњавању огромних очекивања српског народа о господарском расту и благостању. Европска перспектива Србије врло је конкретна те се стога надамо да се можемо ослонити на личну посвећеност председника Николића у постизању тог циља“, наведено је у саопштењу.

Саопштење је повучено након само неколико тренутака, а исправка је стигла након пола сата.

Updated: 22/05/2012 — 23:04

1 Comment

Add a Comment
  1. „Грешка“ није могућа у једној међународној, рецимо и озбиљној организацији (занемаримо да је пред распадом) каква је ЕУ!!!
    То је само „доказ“ – ко „гласа“ у Србији!!!
    „Има Бога“ – каже стара србска изрека, и ЕУ је показала, и својом „грешком“ доказала – ко влада Србијом!

    Рејтинг коментара: Thumb up 0 Thumb down 0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Website Protected by Spam Master


Српска Елита © Frontier Theme
%d bloggers like this: