ЕУ, САД: Микрочиповање деце и одраслих постаје стварност!

Микрочип

Глобална елита покушава малим корацима да увери становништво да је микрочиповање за њих “добра ствар”. У последњих недељу дана по том питању појавиле су се нове неоспориве информације, а које разоткривају неке од начина на које ће покушати да нас увере да је микрочиповање нужно. Ружна “теорија завере” која се граничи с илузијама из СФ филмова, полако и сигурно показује се као горка истина.

Микрочиповање новорођенчади

Промотер опасности од глобалног загревања Елизабет Мун позвала је да се све новорођене бебе присилно микрочипују како би се осигурало да „анонимност буде немогућа“, преноси ПрисонПланет.цом.

„Када бих ја била краљица Свемира инсистирала бих на томе да сваки појединац има јединствени идентификациони код (ИД) – бар код ако хоћете; имплантирани чип који би пружио лаган, брз и јефтин начин да се идентификује нека особа.“ изјавила је Мун за ББЦ Футуре.

„То би било постављено на сваког при рођењу. Усмерите скенер према некој особи и имате све информације о некоме“, рекла је Мун и додала да би уклањање анонимности омогућило идентификацију људи у борбеним и не-борбеним операцијама.

Морамо признати да овај предлог звучи као нешто из нацистичких концентрационих логора, где су затвореници тетовирани са пет цифара Холерит бројева да би их могли идентификовати помоћу система бушених картица развијених од стране ИБМ-а.

Треба истаћи да је Елизабет Мун не само промотер глобалног загревања, већ је такође и заговорник контроле глобалне популације. Према њеној процени, али и према процени многих топ политичара, на планети тренутно има 5 милијарди људи вишка.

Крајња жеља Елизабет Мун, као што је и документовано, јесте видети све људе микрочиповане и стављене у огромне плански саграђене градове – сценарио из ноћне море који покушавају да реализују њени савезници у промотерском покрету глобалног загревања. У таквом би систему скептици климатских промена били проглашени психичким болесницима, према професору Кари Норгаард из Орегона.

И заиста, већ смо могли присуствовати сличним покушајима „проширивања листе“ психичких болести. Недавно је писано о Јапану где су власти у настојањима да прикрију право стање ситуације у Фукушими прогласиле страх од радијације психичком болести, док је истовремено и у нашим медијима недавно објављено „истраживање“ које индиректно указује на то да је жеља за чистом органском храном психички поремећај. Тачније, веровали или не, објављени чланци у неким хрватским медијима говоре о томе да уколико се противите вештачкој храни, ГМО-у и разним хемијским средствима у њој, постоје велике шансе да сте кретен (Наслов чланка с веб портала Дневник.хр: „Конзумација органске хране може човека претворити у кретена?! „).

Али, ту није крај „еко-фашизму“.

У 2010. години промотерска група спонзорисана од Владе Велике Британије произвела је шокантну рекламу у којој деца и одрасли који одбијају да смање своје емисије угљеника, експлодирају. Након великог притиска јавности реклама је напослетку морала бити уклоњена с њихове веб странице и објављено је извињење. Рекламу можете погледати у видеу:

Ово су само неки од примера “еко-фашизма” документованог кроз последњих неколико година.

Овај најновији пример позивања промотера глобалног отопљавања на чиповање новорођенчади доказује оно што “теоретичари” завера говоре већ годинама – еко покрет је отет од стране немилосрдних ауторитативних дивљака који покушавају да наметну тиранију коју смо имали прилике видети у Нацистичкој Немачкој и Совјетском савезу, али на глобалном нивоу, с технократском елитом на врху структуре моћи.

Уколико мислите да је све ово врло далеко од нас, мораћемо да вас разочарамо:

ЕУ захтева издавање ИД чипа за све грађане Европске уније

Европска унија креће се према обавезном електронском ИД систему за све грађане ЕУ – а у сврху стандардизације личног и онлине пословања преко „јединственог електронског потписа“. Према Европској комисији, јединствени ИД заштитио би приступ интернету, онлине подацима и у трговини. Овај предлог је ништа мање него увод у обавезно чиповање грађана, а иза овог плана стоји истакнута учесница састанака Групе Билдерберг – Нели Крос, Комесарка ЕУ – а за дигитални програм .

Нели Крос дугорочна је учесница Билдерберг састанака – присуствовала је сваке године од 2005. Била је присутна на службеном попису на састанцима 2006. године у Отави, Канада, затим 2007. на састанку у Истанбулу, Турска, 2008. у Chatilli, Вирџинија, 2009. у Вулигамени (Vouligameni), Грчка и 2010. у Ситгесу, Шпанија као званични делегат Европске комисије .

У 2011. на састанку Билдерберга у Ст. Морису, у Швајцарској, присуствовала је с новом титулом – Комесар ЕУ за дигитални програм, тако да тренутни развој планираног чиповања људи није неочекиван. Њени даљи напори по том питању сигурно ће бити видљиви на следећем састанку Билдерберг групе који се одржава за недељу дана .

Овај ‘Велики брат’ систем ће бити имплементиран прво у Европи, а касније у Северној Америци, те потом и у остатку света, поготово што свет корак по корак улази према постављању безготовинске контролне мреже, наравно у име „безбедности“ и „економске стабилности“.

извор: вестинет

Updated: 29/05/2012 — 13:38

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Website Protected by Spam Master


Српска Елита © Frontier Theme
%d bloggers like this: