Из Хага, завршна агресија на Српску и Србију

Дуго припремано суђење Ратку Младићу започело је амбициозном оптужницом да је генерал заправо релеј политике, од стране Срба дуго планираног геноцида у Босни – над  Муслиманима и Хрватима. Тај пројект демонизације био би у завршној фази, већ припремљеном пресудом, проглашење Србе за нацисте 21. века и како ће даљи ток догађаја показати, корак по корак прошириће се на генералну кривицу целог српског народа. Са обе обале Дрине.

Они ће, позивањем Хага и на досадашње пресуде, комплетном политичком и војном Врху из Београда и Пала, бити једини крвци за све што се догодило у грађанском рату, који Срби нису започели, а испирисан је и помогнут споља како од Америке и повампирене Велике Немачке тако и новог савезника САД, глобалног проатланског ислама  који бере плодове „ арапског пролећа“ и усмерава се на Балкан и Кавказ. Али Путин је рекао њет, а Београд их ишчекује добродошлицом, повампирене османлије. Ко не верује нека отвори интревју најстаријег листа на балкану са председником Турске Гулом.

На припрему завршне фазе у докрајчењу Србије указује подмукла најава Брамерца да треба похапситти и судити све Младићеве јатаке током свих година скривања генерала хероја што отвара могућност новог Хага овог пута на територији Србије на коме ћемо под будним оком „реформисаног“ правосуђа, а према инструкцијама споља, пресудити коначно себи држави и суверености.

Свакако да је индикативно да ова нова судбоносна претња опстанку народа вере и нације није ни једном речи поменута у иначе жестоким приземеним и прљавим пијачарским дебатама (да засене простоту)  наводно сукобљених политичара на српској изборној сцени. А тај правац догађања, који ће сасвим природно запречити обећање лудом радовање пута у Европу, дао се наслутити још много раније, али је медијски по обичају затамњен и прећутан у државној штампи и на телевизији.

Наиме новинар Времена, на брзину трансферисан у Тањуговог дописника из Брисела, у близину комадног центра НАТО, суровог извођача комадања Југославије и парања Србије по шавовима будуће поделе ове државе као плена новог колонијализма, био је весник тог новог поглавља. Он, који је имао имао привилегију “специјалног увида у дневник Ратка Младића”, открио је, на ТВ Б92 прве важне детаље о “дубљој умешаности Србије у ратна збивања у Босни”.

По њему, из поглавља “исповести Младића пророчици”, искрсавају као кључна имена тадашњи шеф безбедности Србије Станишић и начелник генералштаба Перишић. Станишић је наводно послао Шкорпионе , касније ће се утврдити где и зашто, а Перишић је, по њему, у време масакра, наводно, био у Хан Пијеску, командном месту смештеном у босанском планинском подземљу.

Од 1997. до објављивања тих сазнања у мојој књизи “Африканизација Балкана” издате 2009. покушавао сам , слутећи зло уваљивања Сребренице целом српском народу , као наводно геноцидном, да у највиђенијим новинама и часописима објавим своја сазнања о “пројкету” Сребреница. Тврдоглаво сам то радио по цену личне безбедности и изнова гласно причао о покровитељству страних обавештајних служби у пројекту масакра који су одрадиле “братски” и здружене обавештајне службе зараћених балканских феуда. То једноставно није пролазило. Гледали су ме чудно. Мицали устима,али без речи.

Безгласно одбијање и код високопрофесионалних новинара и уредника, од којих се већина данас разбацују вишком патриотизма, поготово ако су су изгубили раније позиције. Можда су људи били само “паметни” и “опрезни” у односу на вашег хроничара. Па ипак, да је на време процурило да ли би јавност прогутала овај бламаж у парламенту. Још та српска јавност није била у садашњем стању хибернације и тоталног зомбизма.

Но вратимо се Сребреници, оној непознатој, јер опаска о “Огледалу”, а свако има своје зрцало, је опомена колегама који су у доласку, да је новинарство поготово уредништво, данас, до сада невиђена збирка моралних самоубистава, али и професионалних самогеноцида. Ако баш хоћете у

суштини припремљеног сценарија, који ће бити надаље хит на “најбоље обавештеној телевизији” сазнаће се више  када процес Младићу и Караџићу буде допуњен  процесима Станишићу а разматрана жалба Перишића,осуђеног на 27 година робије, која би могла донети неку опасну нагодбу. Ко  зна. У сваком случају, откривање нових детаља, могло би (нагодбом по англосаксонски) доктору Дабићу свакако олакшати одбрану оптуженог психолога, али и председника  РС.

Тада би се могло сазнати, додуше са фаталним и добро планираним закашњењем по српски национални интерес, чија су то наређења извршавали у Сребреници ноторни пси рата, мешовитог држављанства, који су починили стрељање око хиљаду заробљеника. Свакако не

8 000 али и та цифра, током суђења Младићу биће проширена не све Муслимане и Хравате изгинуле у рату започетог управо од стране њихових политичких вођа одлуком о отцепљењу БиХ. Ни једна суверена држава то не би толерисала, па нису ни САД у своме Грађанском рату.

Према сазнањима, на која сам се ослањао пре више од деценију , пљачкашку фукару , “викенд ратнике “, који су за “посао“ у Сребреници били плаћени са 12 килограма злата, генерал Младић, све време рата, главом без обзира избацивао је из састава војске РС. Слао назад њиховим газдама те делегиране убице регрутоване по заробљеничким логорима а хватаних као ноторне убице, каквих има у свим ратовима.

Но, новинар Времена, “уводник” у дневник Младића тврди да су Шкорпиони управо на захтев Младића, а по наређењу Станишића, послати у Босну. Дакле то остаје спорно, до даљњег. Али није спорно да ће коалициони партнер ДС, бивша Милошевићева СПС, у коме седи доста људи из оних смутних и неразјашњених времена првих тајкунских милијарди и сарадње криминалних и обавештајних кланова, у “ пресељењу народа “али и пара, бити и даље гадно притискани у свим пројектима нових коалиција.

Као што су и били и у фази наметања фаталне резолуције о Сребреници. Тада је из стране обавештајне службе, која је мајка свих западних служби, стигло наређење “Мит о холокаусту не сме бити окрњен у Београду”. Ко не гласа нема му места у влади. Ни у скупштини“ И то је то.

Све је јасније како је дошло до напабирчене коаиционе већине за резолуцију најбеднији кукавички моменат српске историје. И он ће једног дана добити своју свиралу о козјим ушима владајуће елите. И биће то брука и срам за сва потоња колена тих сто двадесет и кусур “парламентараца”. Оних скоројевића који су се дрзнули на историјску правду и истину, зарад ситног личног шићара или раније ухваћених са прстима у пекмезу.

Наговештаја о томе да је злочин планиран и наручен већ је било у тврдњама да је успех тужбе босанских муслимана против Београда “искључиво омео ембарго ЦИЕ на неке строго чуване тајне”, а да су неки од овдашњих, још увек актуелних фаца у политици, вучјих апетита, и даље на кратком ланцу Хага. Подсетићемо да је компелтна документација наших безбедоносних служби о “интересантним ликовима “у Хагу пренета у Хрватску и трасферисана на запад. Има ту међу ликовима криминалаца доушника и лажних опозиционара, зависника обавештајних фондација са стажом и више од три деценије. Они наоколо држе  моралне лекције, проглашавајући чак и српске малолетнике “неофашистима“  Без њиховог учинка свакако да би интервенција НАТО била отежана.

Има међу њима пуно учесника закулисних играра бивше комунистичке номенклатуре, или лажних дисидената, гајених у брозизму , уживаоца фулбајтових и сорошевих стипендија кумровачких ђака, бивших титових официра привезаних за обавештајне центре НАТО. Гле чуда неки сада ничим изазвани прелазе од једног кандидата за преседника другом. Вероватно да ће се једног дана сазнати и из руских досијеа, јер свој део одговорности у поигравању са судбином Срба и то са обе стране Дрине, има и дипломатија Јељцинове Русије. Неки од изасланика потпиривања српског отпора атлантизму, али оног без руске логистичке потпоре,  има и дан данас. Вешто прекамуфлирани, врзмају се ту и тамо по сајтовима.

Хоће ли се у току најаве нових открића, макар наговестити тајна свих тајни. А то је у којој су мери параинституције контролисале симбиозу криминалаца, обавештајних служби и политичара у свим бившим републикама , без које није могло бити кључних прљавштина од Васе Мискина, преко Рачка до Сребренице. Неколико дана пре мистериозне смрти сам Милошевић је у Хагу изјавио да су “стрељања у Сребреници починили некакви плаћеници”, а да ће “о томе опширније говорити”. Готово идентично се изјаснио и Шешељ, уз напомену да је “жртава било око хиљаду“.

Извори новинске агенције ЕФЕ (Шпанија), преко дописника који је снимио лешеве групе “бораца из Босне“ у Заиру видео камером, упућују да су плаћеници после обављене “мисије” у Босни , уз помоћ белгијске обавештајне службе, предвођене извесним пуковником Андреасом, експедовани у Африку, у Заир са платом од 3.500 долара.

Било је то у пакету, када је за одвајње режима, а уз дозволу запада, продато Заиру у другој половини деведесетих, за 35 милиона долара (по Бечлкој конвецији) “ вишка наоружања”. Диктатрору за доларе, Мобуту Сесе Секу, већ на ивици амбиса.

Извођачи радова у Босни, са легитимацијом француске легије странаца, постали су његова лична гарда и елитне формације. У крававом сукобу, који је крао монтажу геноцида у Руанди следиограђански рат у Заиру. У њему је страдало средином деведесетих преко три милиона људи.О томе се и даље ћути.
Мој текст “Југославиазција Заира” није прихваћен у НИНУ. Као ни “Препакивање Сребренице” уосталом. А сарађивали смо десет година, када сам у два наврата током осам година био сведок већине афричких пучева од осамдесете до деведесете. Касније се та технологија “револуција “ преселила на Балкан у бивши источни блок.

 О “војевању Срба из Босне у Африци”, нашироко су јавиле и америчке новинске агенције: УПИ и Асошиејтид прес, не спомињући њихове раније мисије. Не спомињући ни своју владу, правог инспираторе геноцида у Централној Африци, где се у медијској тишини водио рат за колоније између Америке и Француске.Знате које изгубио.

Иста тишина владала је и влада о улози Белгије у превођењу плаћеника из Босне у Африку, исти мук о роли Холанђана у Сребреници. Све је више доказа да су управо Холанђани Младићеве трупе намамили у сребреничку клопку. Пустили у већ припремљени амфитетатр, са траговима клања 1.200 Срба , из кога је на време повучен главни крвник сребреничких села, Насер Орић. А главни судија Младићу је управо Холанђанин. .. да не би детаљи о срамној улози холандског батаљона процирули. Они су буквално увукли српске трупе у Сребреницу, раније монтирану клопку. Пошто је Клинтон затражио од Изетбеговића пет хиљда жртава да би НАТО отпочео своју мисију пребацивања у нову улогу од одбрамбеног у нападачки савез.
Постоји видео запис о посмртним остацимае групе плаћеника из Босне, после експлозије складишта муниције, на аеродрому крај Кисингани, изазване тромблонском мином, коју је наводно испалио њихов комадант. И вратио се жив и здрав у постојбину. Свуда унаоколо делови војне опреме испоручене из Београда, а уговорене у Киншаси од стране тада највише личности уз Милошевића, на основу аранжмана продаје оружја Заиру.

Заиста, ствар са Сребреницом, а мистерија се вуче готово деценију и по, исто толико је “једноставна” као и сложити мађарску коцку. Наиме, и српски (нео)комунисти, који су прогутали немачко америчку удицу о “хуманом пресељењу народа”, а глумећи националисте, када је план показао своје скривене мане, недостатак ентузијазма за ратовање југословенизираних Срба, убацили су у грађански рат криминалце, отпуштене затворенике и наравно, своје координаторе. А лажна опозиција Милошевићу, лиферовала  је право из шминкерница служби “родољубе” са шубарама и војводе са шапкама часних српских официра из Првог светског рата.

Њихова (зло)дела била су одрађени повод да преко светских и домаћих медијских мегафона сви српски родољуби од стране НВО буду проглашени за “нацоше”. Како рече на РТС, Алекса Ђилас, “смешне су ми те четничке војводе који су до јуче имали партијске књижице”. Да тачно је то господине. Али је и трагично по последицама које су испланиране искључиво за Србе.

Зато је све видније како и којим методама текући злочин распарчавања ове државе изводе потомци тих истих комуниста, уверени да је то коначна победа у за њих недовршеном грађанском рату.

ТАКО НЕШТО ИСТОРИЈА ПОЛИТИЧКОГ БЕШЧАШЋА НЕ ПАМТИ.

20 мај 2012 Драган Милосављевић

Извор: вордпрес изхага

Updated: 22/05/2012 — 21:08

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Српска Елита © Frontier Theme
%d bloggers like this: