“Корисни идиоти”

 Системови „корисни идиоти“ против Срба

Нема поретка који је боље од црногорске државе последњих 20 година сачувао злочиначки карактер комунистичке Југославије. Најупечатљивија илустрација ове тврдње је начин на који је црногорска власт управљала свим друштвеним процесима, а на првом месту „заокружењем нације“ кроз платформу и програм Либералног савеза Црне Горе (ЛСЦГ) током 1990-их.

Сада, после толико година, Славку Перовићу још није јасно да је одиграо улогу „корисног идиота“, пошто још увијек не схвата своју нехотичну улогу у креирању институција, личности, парола, и опште атмосфере мржње, најбитнијих састојака црногорског екстремног национализма чију бакљу је 1997. пренео Милу Ђукановићу.

Омаловажавање, порицање па и дехуманизација Срба на тлу Црне Горе, Херцеговине, Брда, Приморја и Зете потиче управо од ЛСЦГ. Зато, свога душевног здравља ради, пре него што се обрати српском народу, који је аутохтон најмање 13 векова на овим просторима, нека Перовић објасни Хрватима, Муслиманима и Бошњацима да су они „плод фалсификата и тајних агентура за асимилацију Црногораца“.

Либерална Србија рехабилитује одликованог анти-нацистичког борца Драгољуба Михаиловића док су Либерали и Перовић започели култ личности Секуле Дрљевића и Савића Марковића-Штедимлије. Српски народ се бори за рехабилитацију, реституцију, либерализацију и лустрацију док се црногорски екстремни национализам и тоталитарна свест потурају као назови-либерализам.

Управо су слободољубивост и демократичност српског народа у црногорској држави кобна тачка коју мешетари ранга Перовића и осталих (не)свесних слуга Система злоупотребљавају у својим месијанским ролама заокружења 160-годишњег пројекта пљачке и обесправљења.

Онај ко је стварао ДАНУ, ЦПЦ, Пен центар, јавне личности и политичке пројекте који су сви од реда у служби мафије, како сам констатује, нека се уздржи од придиковања и, поврх свега, оцена колективног морала. Ако је и од Славка Перовића, много је!

Игор Јарамаз,
Потпредседник политичког савета Српске листе

Написано, 22/05/2012

Четнички вук

Извор:корисни идиоти

Updated: 22/05/2012 — 21:58

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Website Protected by Spam Master


Српска Елита © Frontier Theme
%d bloggers like this: