Руски бизнисмен бацао паре са балкона и смејао се људима

Оснивач популарне друштвене мреже „Вконтакте“ Павел Дуров направио је прави скандал када је бацао новац са балкона своје канцеларије и смејао се људима који су га скупљали.

Оснивач популарне друштвене мреже „Вконтакте“, Павел Дуров направио је прави скандал. Заједно са својим сарадницима са балкона своје канцеларије у Сант Петесбургу бацао је новац и гледао како се окупљени грађани понашају као животиње не би ли сакупили што више пара. За то време Павел је „умирао“ од смеха.

Двадесетседмогодишњи Павел, заједно с неколико најближих сарадника, правио је авионе од новчаница од 5000 рубаља и бацао их с балкона у Сант Петесбургу. Добро су се забављали посматрајући реакције људи на тргу, који су схватили да на њих пада новац.

На улици је настао први хаос.

– Људи су се претворили у псе, гурали су се и тукли, ломили су носеве, пењали на стубове јавне расвете, баш као мајмуни. Дурова може бити срамота – испричао је један од очевидаца.

У међувремену, милионер и његови сарадници “умирали” су од смеха и цео догађај су снимали камером. Дуров је на улицу бацио позамашну своту новца, а касније је објаснио да је желео да створи “фестивалску атмосферу” у граду.

– Убрзо смо морали да престанемо, јер су се људи претворили у животиње. Али, нема сумње, понови ћемо овакве акције – написао је Дуров на Тwиттеру.

Руски блогери оштро су осудили његово понашање.

Извор: Новости

Updated: 01/06/2012 — 15:35

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Website Protected by Spam Master


Српска Елита © Frontier Theme
%d bloggers like this: