СНВ проглас: “Мобилизација способних” мушкараца у Митровици

СНВ ПРОГЛАС: “Мобилизација способних” мушкараца у Митровици- Забрана кретања за КФОР- Одбрана и утврђивање барикада- Забрана шиптарских таблица- Захтев Председнику Србије да испуни своју Уставну Обавезу!!!

Саопштење

1 јун 2012, 23:00, ФБР- СНВ К.Митровица 

Српско Национално Веће Косовске Митровице подржава мере Скупштине Општине Косовска Митровица да се ојачају барикаде у К.Митровици као и да се уведе забрана кретања КФОР-у И ЕУЛЕX-у кроз град, ради њихове и безбедности грађана. Напомињемо да смо увек били спремни на коректну сарадњу и решавање проблема мирним путем.

Међутим, сарадња се не може одвијати ако једна страна константно излази из оквира својих овлашћења подржавајући нелегитимну ткзв. државу Косово,па би још да проблеме решава наоружана до зуба пуцајући бојевом муницијом на српски голоруки народ!

Позивамо све мушке особе од 20 до 60 година да се јаве и евидентирају како би се што успешније организовали и одбранили свим средствима од албанске монструм-државе. Циљ нам није да икога на било који начин угрозимо , већ искључиво да себе и државу Србију на Космету одбранимо.  И у томе ћемо успети.

Тражимо од Општине Косовска Митровица да уведе забрану за сва возила КС И РКС таблица, тако да се севером Космета могу возити само возила са српским таблицама!

Захтевамо од Председника Србије да упозори међународне снаге да животно не угрожавају српски народ на северу, као и да утврди истину о договору око таблица, па ако се установи да је договорено коришћење искључиво албанских таблица, да онда исти договор суспендује јер је противан Уставу Србије,а да затражи лишавање слободе Б.Стефановића због чина велеиздаје.

Београд коначно мора скинути маску са лица и јасно се одредити хоће ли или неће поштовати Устав Србије и одбранити српски народ и српске институције на Космету!

Председник СНВ Кос. Митровице

Небојша Јовић

Извор: Mобилизација

Updated: 05/06/2012 — 00:05

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Website Protected by Spam Master


Српска Елита © Frontier Theme
%d bloggers like this: